Nederlands
Beste Prijs Garantie
Welkom bij Hotel Zwanenburg
Welkom bij Hotel Zwanenburg

Welkom bij Hotel Zwanenburg

Hotel Zwanenburg is zowel voor de zakelijke als de toeristische gast een ideale plaats om te verblijven. Het hotel bevindt zich midden in het oude dorp Zwanenburg en toch slechts op enkele kilometers afstand van Schiphol Airport, het centrum van Amsterdam, centrum van Haarlem, Haarlem waarderpolder, Hoofddorp en Amsterdam Westpoort, Australië en Afrika haven, Westerlijk havengebied, Teleport en natuurlijk de RAI in Amsterdam.

Maar ook in Zwanenburg zelf vind u op loopafstand een klein winkelcentrum , meerdere supermarkten en leuke restaurantjes.

Amsterdam en Haarlem liggen op slechts een kwartier rijden. Cultuur en historie is een goede afwisseling van een dag aan zee. Zandvoort en de Keukenhof in Lisse zijn slechts een half uurtje rijden. Ook eenvoudig te bereiken met een bus verbinding is de Jordaan in Amsterdam, maar ook met de trein vanaf station Halfweg – Zwanenburg arriveert binnen 10 minuten in het hart van Amsterdam.

Tijdens uw verblijf bieden wij een gratis parkeerplaats aan. Het is ook mogelijk, mocht u zonder auto komen u een gratis shuttle service aan te bieden van en naar Schiphol airport.

Overnachten en Parkeren tijdens uw vakantie in het buitenland, hotel Zwanenburg is het hotel om uw vakantie in alle rust te beginnen. ( zie dan onze Park Sleep en Fly aanbiedingen ).

Bekijk hier onze Park Sleep & Fly aanbiedingen.

Attentie: Dit hotel is rookvrij.